14.11.2016 Team Rokan toimintamallit ja tulevaisuuden näkymät

MITÄ SEURAAVAKSI ?

Ensinnäkin, hattu päästä ja suuri kiitos Teille kaikille tukijoillemme ponnisteluistanne yhteisen asiamme hyväksi.
Nöyrä kiitos myös kaikille, jotka olette viime päivien aikana ottaneet meihin yhteyttä rahallista tukeanne tarjoten. Tätä tarvitaan. Tulevaisuudessa.

Team Rokka ry on aikanaan perustettu operatiivista toimintaa suorittavaksi koirankoulutusorganisaatioksi. Toimintaperiaatteeseemme kuuluu myös se, että hallinnollinen rakenteemme on mahdollisimman kevyt, jolloin tukieurot menevät suoraan etulinjan toimintaan. Hallinnon ylläpitäminen ilman operatiivisia, jatkuvia näyttöjä ei kuulu siihen visioon, mikä minulla oli Team Rokkaa perustaessani.

Tiimimme on tällä hetkellä Suomessa. Tansaniassa tehdyn projektin edesottamuksista ja päättymisestä voit lukea täältä:
http://yle.fi/uutiset/3-9284457

Täällä Suomessa teemme aktiivista työtä moneen suuntaan tarkoituksena kartoittaa mahdollisuuksiamme toteuttaa eläinsuojeluprojekteja Tansanian lisäksi myös muissa Afrikan maissa, myös Aasian suuntaan olemme ottaneet yhteyksiä. Aasia kun on esimerkiksi suurin päätepysäkki norsunluulle.
Tätä Suomesta käsin tehtävää työtämme voi parhaiten tukea ostamalla Team Rokka- paitoja osoitteesta:http://www.nutrolin.fi/tuote/team-rokka-t-paita/

mita_seuraavaksiPaitamyynnin avulla kykenemme kattamaan niitä kuluja, jotka aiheutuvat minulle henkilökohtaisesti matkustaessani ympäri Suomen maata haalien seuraavaa yhteistyökumppaneiden iskujoukkoa eläinten hyväksi. Jakamalla tätä postausta & ostamalla paitoja olette avainasemassa antaen seuraavan mahdollisuuden suomalaisen sisun realisoitumiseen eläinten hyväksi.
Muun varainhankinnan käynnistän sitten, kun pystyn Teille kaikille läpinäkyvästi kertomaan tulevaisuuden projektien sisällöistä.

Kiitos.

Toni Lahtinen
Toiminnanjohtaja
Team Rokka ry