TEAM ROKAN SUOJELIJAT

yellow_line

Perustajajäsen & Johtaja – PAMS Foundation
Varapresidentti,  International Ranger Federation (IRF)

Wayne Lotter

Olemme erittäin iloisia siitä, että Team Rokka saapuu tukemaan toimintaamme. Team Rokka tulee auttamaan meitä todistusaineiston löytämisessä ja näin voimme saada vastuuseen rikollisliigat ja kartellit, joita vastaan on ollut vaikea saada näyttöä.

Toivomme, että te Suomessa tuette Team Rokkaa kun he tulevat auttamaan meitä toiminnassamme.
Tukemalla Team Rokkaa voitte saada aikaan muutoksen .

Taiteilija, Esiintyjä ja Tv-shown Suomen Hauskimmat Kotivideot Kirjoittaja & Juontaja

Sampo Marjomaa

Olen mukana tukemassa Team Rokkaa koska laiskuus ja välinpitämättömyys ovat tuhoamassa maailmaamme – me tarvimme tyyppejä jotka nostavat hanurinsa ylös sohvalta ja alkavat toimimaan. Asioita ei muuteta pelkästään virtuaalisin klikkauksin ja tykkäyksin, vaan konkreettisesti puuttumalla epäkohtiin. Afrikannorsun katoaminen maapallolta salametsästyksen takia on aika ison skaalan epäkohta, eli nyt on aika pysäyttää tämä tragedia.

Katso tästä videoviestini!

Journalisti & Tietokirjailija

Rauli Virtanen

Olen ollut luontoharrastaja koulupojasta lähtien. Sen jälkeen ovat Afrikan safarit olleet parhaita omien poikieni kanssa tekemiäni matkoja. Haluan, että myös poikieni jälkikasvu näkee afrikannnorsut ja muut villieläimet runsaslukuisina vapaana luonnossa. Afrikannorsujen katoaminen savanneilta on nyt niin todellinen uhka, että ainoastaan tehokas kansainvälinen yhteistyö ja kansalaisten vapaaehtoinen toiminta voi pelastaa tuon viimeisen jättiläisen sukupuutolta.

Norsunluukauppa on moniportaisen luonteensa ja korruption vuoksi haastava vastustaja. Toimet salakaupan ketjun alku- ja loppupäissä ovat osoittautuneet riittämättömiksi. Siksi on tärkeätä ja mahtavaa, että viranomaistaustalta lähtevä suomalainen Team Rokka voi yhdistää voimansa afrikkalaisten viranomaisten kanssa ja tukkia tuon kuolemankaupan merkittävän porsaanreiän jo lähtösatamissa.  Se on kaikkien yhteinen etu.    

Radiojuontaja, Yrittäjä

Jari ”Jaajo” Linnonmaa

Minusta tuli vuodenvaihteessa kahden ihanan tytön isä ja toivon todella, että he näkevät tulevaisuudessa norsuja ja sarvikuonoja muuallakin, kuin satukirjan sivuilla. Team Rokka ja sen toiminta perustuu ihmisten ja eläinten yhteistyöhön. Se on jotain aivan uutta! Siinä yhdistyy suomalainen ammattitaito ja välittäminen. Minä olen mukana tukemassa toimintaa, ole sinäkin!