Sanoista tekoihin myös Suomi 100-juhlavuonna, tule mukaan auttamaan! ♥

Team Rokka on yhteiskuntavastuun hengessä liittynyt hengenpelastajien joukkoon ja perustanut Suomen Punaisen Ristin Veripalveluun oman ”TEAM ROKKA” -VeriRyhmän.
VeriRyhmä on porukka, joka auttaa yhdessä tuumin verensiirtoa tarvitsevia potilaita luovuttamalla verta säännöllisesti ja levittämällä tietoa verenluovutuksen tärkeydestä omien kanaviensa kautta. Joka päivä tarvitaan vähintään 800 vapaaehtoista verenluovuttajaa. Nyt jokainen kynnelle kykenevä voi käydä luovuttamassa verta paikallisessa verenluovutuspisteessä Team Rokan joukoissa!

Homma on helppo:
1. Tarkista, voitko luovuttaa: https://www.veripalvelu.fi/verenluovutus/luovuta-verta/Voitko-luovuttaa
2. Mene valitsemaasi verenluovutuspaikkaan: https://www.veripalvelu.fi/verenluovutus/luovuta-verta/missa-luovutat
3. Kerro ilmoittautuessasi kuuluvasi Team Rokka- Veriryhmään ja luovuta verta.
4. Luovutuksen jälkeen voit halutessasi lähettää tiedon luovutuskäynnistäsi (aika, paikka ja yhteystietosi) osoitteeseen info@teamrokka.com, niin lähetämme sinulle uniikin Team Rokka VeriRyhmä -rintamerkin muistoksi arvokkaasta teostasi. Tämän lisäksi voit halutessasi lähettää meille luovutustilanteesta kuvan, jonka lisäämme Team Rokan Facebook- sivulla julkaistavaan ”TEAM ROKAN HENGENPELASTAJAT”- valokuvakansioon.

Haluatko tehdä vieläkin enemmän hädässä olevien auttamiseksi, tai etkö syystä tai toisesta voi luovuttaa verta? Kiitos & No problem! Voit toimia Team Rokka- VeriRyhmän koordinaattorina omalla paikkakunnallasi ja järjestää Team Rokka- verenluovutusryhmille yhteisiä verenluovutusretkiä. Ota yhteyttä info@teamrokka.com niin jutellaan lisää 😊.

Ryhmien (max. 3-6 henkeä samalla kerralla) tulee sopia luovutusaika etukäteen soittamalla Veripalveluun, yhteystiedot www.veripalvelu.fi. Vähintään 4 hengen ryhmät saavat tarvittaessa maksuttoman taksikyydin (2-20 km).

Miksi eläintensuojeluun erikoistunut Team Rokka halusi lähteä auttamaan hädässä olevia ihmisiä? Vastaus on selkeä. Yhden auttaminen ei ole toiselta pois. Haluamme nähdä maailman paikkana, jossa ihmiset ja organisaatiot taustoistaan riippumatta auttavat ympärillään olevia luontokappaleita omien mahdollisuuksiensa mukaan. Avun saaminen, olipa kyseessä sitten ihminen tai eläin, saattaa olla kohteelleen elämän tärkein asia. Veren saaminen on vieläkin enemmän, se on monille elinehto. Ojenna kätesi ❤

Toni Lahtinen
Toiminnanjohtaja
Team Rokka

#Meidänveriryhmä