MITEN VOIN OSALLISTUA?

yellow_line

Team Rokka ry:n tekemää suojelutyötä rahoitetaan lahjoituksilla, apurahoilla ja sponsorituella. Suojelutyömme keskiössä on operatiivinen toiminta kentällä. Mediatyömme perustuu pääsääntöisesti siihen, mitä olemme etulinjan tehtävissä nähneet ja kokeneet.

Toimintaperiaatteeseemme kuuluu se, että hallinnollinen rakenteemme on mahdollisimman kevyt, jolloin tukirahat menevät suoraan etulinjan toimintaan.

Team Rokan tekemä etsintäkoiraprojekti Tansaniassa 2015 – 2016 on ainakin toistaiseksi tullut päätökseensä. Projekti oli uraauurtava ja tuloksekas.

Tällä hetkellä Team Rokka kartoittaa mahdollisuuksia toteuttaa uusia projekteja, joiden kautta olisi mahdollista päästä eläinten- ja niiden osien salakuljettajien jäljille. Kartoituksen alla olevat uudet kohdemaat sijaitsevat Afrikassa ja Aasiassa.

Team Rokan varainkeruu uuden projektille käynnistyy vasta, kun kartoitus-ja valmistelutyön myötä olemme saaneet riittävät takeet seuraavan projektin toimintaedellytyksistä. Laajamittainen varainkeruu ilman operatiivisia näyttöjä ei kuulu Team Rokan varainkeruusuunnitelmaan. Suomesta käsin tehtävää työtämme voi tällä hetkellä tukea parhaiten ostamalla Team Rokka-paitoja ja -avaimenperiä.

Paitamyynnin avulla kykenemme kattamaan niitä kuluja, jotka aiheutuvat Team Rokan matkustaessa ympäri Suomea haalien seuraavaa yhteistyökumppaneiden iskujoukkoa eläinten hyväksi. Tukemalla meitä nyt ja tulevaisuudessa, olette antamassa uutta mahdollisuutta suomalaisen sisun realisoitumiseen eläinten hyväksi.

Ilmoitus varainhankinnan käynnistämisestä tehdään Team Rokan Facebook-sivuilla, pysy mukana!

Team Rokka

Suomesta käsin tehtävää työtämme voi tällä hetkellä tukea parhaiten ostamalla Team Rokka-paitoja ja avaimenperiä!