OPERATIIVINEN HENKILÖSTÖ

yellow_line

Toni

Team Rokan perustaja & toiminnanjohtaja

Toni on työskennellyt uransa aikana lukuisissa erilaisissa turvallisuus- ja eläinsuojelualojen tehtävissä Suomessa ja maailmalla. Rauhanturvatehtävät Bosniassa, rikostutkijan tehtävät Suomessa sekä laajakirjoiset eläinsuojelutehtävät useissa Euroopan maissa, Thaimaassa, Australiassa ja Tansaniassa ovat tehneet Tonista kokeneen moniosaajan, jolla on kykyä ja halua tarttua rakentavasti eläinsuojelukentän muuttuviin haasteisiin.

Maija

Maija

Perustajajäsen, kouluttaja & neuvonantaja

Sertifioitu eläintenhoitaja ja koirankouluttaja

Miikka

Miikka

Perustajajäsen, kouluttaja & neuvonantaja

Erikoisetsintäkoiranohjaaja

KOIRAT

yellow_line

Rokka

Rokka

Erikoisetsintäkoira

Labradorinnoutaja “Rokka” on koulutettu etsimään norsunluuta, aseita, kokaiinia ja heroiinia. Rokka oli Tansaniassa 2015- 2016 toteutetun etsintäkoiraprojektin pilottikoira.

Kippari

Kippari

Erikoisetsintäkoira

Jackrusselinterrieri ”Kippari” on koulutettu etsimään norsunluuta ja aseita. Tansanian pilottiprojektissa 2015 - 2016 Kipparin keskeiseksi tehtäväksi jäi toimiminen demo-koirana tansanialaisten poliisikoiranohjaajien koulutusohjelmassa.

Halo

Halo

Erikoisetsintäkoira

Saksanpaimenkoira "Halo" on koulutettu etsimään norsunluuta ja aseita. Halo osallistui Rokan apuna Tansanian erikoisjoukkojen johtamiin etsintäoperaatioihin.

TEAM ROKAN RESERVI

yellow_line

Toimintamme yhtenä perusajatuksena oli luoda kanava, jonka kautta kaikilla ihmisillä olisi mahdollista auttaa uhanalaisia eläimiä omista lähtökohdistaan. Olemme onnellisina saaneet todeta, että luomamme kanava on otettu lämmöllä vastaan. Suuri määrä ihmisiä elämän eri aloilta on ottanut meihin yhteyttä tarjoten tukeaan.

Myös Suomen koiramaailma on ojentanut meille osaavan kätensä. Olemme saaneet yhteydenottoja koiranomistajilta, harrastajilta ja koirakenneleiltä. Meille on tarjonneet apuaan myös lukuisat viranomaistaustan omaavat koirapuolen kouluttajat, esimerkkinä mainittakoon Poliisin puolella virka-uran tehnyt Ilkka Hormila.

Ilkan meriittien luetteluun tarvittaisiin useampi sivu, mutta tässä yhteydessä mainittakoon, että mies on toiminut mm. Poliisikoiralaitoksen opettajana liki 20 vuotta ja partiokoiranohjaajana 25 vuotta. Nyt poliisin töistä eläkkeelle jäänyt huippuosaajaa on tuttu näky maailman koiraestradeilta, joissa hän on toiminut mm. luennoitsijan roolissa.

Team Rokka on ylpeä ja kiitollinen Teistä kaikista, jotka olette lähteneet mukaan Team Rokka- perheeseen. Tällä mahtavalla porukalla on hyvä jatkaa matkaa uusiin haasteisiin!